KUŘE S KAJMAKEM (Jugoslávie).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 1 kuře, 5 stroužků česneku, sůl, šálek mléka, 400 g kajmaku (v Jugoslávii se kajmak prodává na trhu, u nás si ho můžeme připravit z osoleného škraloupu svařeného a vychlazeného plnotučného mléka). POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné a vyprané kuře dáme vařit do slané vody a vaříme skoro do měkka. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a rozdělíme na porce. V kastrole rozehřejeme kajmak, přidáme mléko a česnek utřený s trochou soli. Porce kuřete vložíme do horké směsi a pomalu dusíme do měkka.

KUŘE S KAJMAKEM (Jugoslávie). KUŘE S KAJMAKEM (Jugoslávie).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 1418 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz